lentikonyvtar.hu Városi Könyvtár Lenti weboldala
8960 Lenti Templom tér 5 vklenti@lentikonyvtar.hu +36 92 551 077 facebook.com/lentikonyvtar
2009. május 07.

Május 6-án este Kovács Zoltán diaporámás estjének gyönyörû képeit láthatták azok a vendégeink, akik elfogadták a meghívást a Séták Szimbával - Lenti és térsége képekben címû programunkra. A Lentiben tanárként dolgozó fotós városunkat és a környezõ telepÜléseket övezõ természet lenyûgözõ és a jövõ számára megõrzendõ értékeit örökítette meg a bemutatott képeken.
Az elõadáson készÜlt képek az alábbi linkre kattintva megtekinthetõk:

A könyvtár és a helyi Galéria Könyvesbolt közös szervezésében április 27-én Ne féljetek! - az értelmiség felelõssége címmel találkozóra hívtunk minden kedves érdeklõdõt. A találkozón Jókai Anna Kossuth-díjas írónõ gondolatait hallgathattuk meg, az est végén pedig lehetõség nyílt az írónõ Ne féljetek! címû kötetének megvásárlására és dedikáltatására.
Az elõadáson készÜlt képek az alábbi linkre kattintva megtekinthetõk:

2009. április 10.

1964 óta április 11-ét - József Attila szÜletésnapját - a Magyar Költészet Napjaként ÜnnepeljÜk.
Ez alkalomból Pápes éva mûvészeti íróval találkozhattak könyvtárunkban az érdeklõdõk, akinek 2007-ben jelent meg a Szavak egy hangsúlytalan világból címû verseskötete. Beszélgetõtársként közremûködött Bogár István aikido mester, a Domberdõ Természetvédelmi Alapítvány elnöke.

2009. április 10.
Húsvét

Minden kedves olvasónknak, látogatónknak és partnerÜnknek
kellemes húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Tavalyi nagy sikerû elõadása után április 2-án újra eljött hozzánk dr. Vankó Zsuzsa fõiskolai tanár, a teológiai tudományok doktora, a Sola Scriptura Teológiai Fõiskola rektora. A világgazdasági válság hatásai életÜnkre – bibliai nézõpontból megközelítve címû elõadásában napjaink egyik - mindenkit érintõ - aktuális problémájával foglalkozott.

© 2020 Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti