lentikonyvtar.hu Városi Könyvtár Lenti weboldala
8960 Lenti Templom tér 5 vklenti@lentikonyvtar.hu +36 92 551 077 facebook.com/lentikonyvtar

Korai intervenciós szülőklub

Korai intervenciós szülőklub című programsorozatunkat idén három alkalommal tartottuk meg a Zala Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Lenti Tagintézményével közös szervezésben.

Vendég előadónk Szabóné Balázs Mónika klinikai szakpszichológus volt. Csatlakozott hozzánk a „Napsugár” Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat” is, így a pedagógusok, segítő szakemberek számára is elérhetővé vált az előadás. Elsődleges célunk a szülők megszólítása volt, ezt sajnos nem tudtuk maradéktalanul elérni. Voltak érdeklődő szülők – nekik külön köszönet érte -, de az előadás résztvevőinek kisebb arányát adták. Mi azonban mindenképpen sikeresnek értékeljük a találkozókat, melyek nem csak a szülők, hanem a szakemberek számára is nagyon hasznos információkkal szolgáltak.

Az elhangzott előadások címe:

  1. A család ereje
  2. Híd a gyermekeinkhez
  3. A szorongásoldás lehetőségei gyermekkorban.

A program minden partnerének szeretnénk köszönetet mondani, hogy részvételükkel támogatták a rendezvény sikeres megvalósulását.

Az egészséges életre nevelés fontos részének tartjuk a mentális egészség fejlesztését, ezért nem adjuk fel… folytatás következik!

zaol.hu: https://www.zaol.hu/helyi-kozelet/2024/04/hogyan-tamogassak-a-szulok-gyermekuk-lelki-fejlodeset

MMR: https://www.rtvslo.si/mmr/hirek/terepjaro/szorongas-minden-eletkorban-jelentkezhet/706282

Kapcsolódó képek - Korai intervenciós szülőklub

Ugrás a teljes albumra

© 2020 Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti