lentikonyvtar.hu Városi Könyvtár Lenti weboldala
8960 Lenti Templom tér 5 vklenti@lentikonyvtar.hu +36 92 551 077 facebook.com/lentikonyvtar
Zalai Közmûvelõdésért Díj

A Zala Megyei Közgyûlés 2009. január 30-án "a színvonalas közmûvelõdési és közgyûjteményi munkáért, példaértékû kulturális és szervezõ tevékenységéért" Zalai Közmûvelõdésért Díjat adományozott a Városi Könyvtár Lenti kollektívájának.

Az intézmény jelenlegi és egykori munkatársai nevében köszönetet mondunk a Zala Megyei Közgyûlésnek a díj adományozásáért, Fenntartónknak, Lenti Város Önkormányzatának, hogy munkánkat méltónak tartották a kitüntetõ elismerésre.

Szeretnénk köszönetet mondani valamennyi látogatónknak, könyvtárhasználónknak is, hogy szolgáltatásaink igénybe vételével, rendezvényeink látogatásával támogatják tevékenységünket.

2008 decemberében hét alkalommal találkozhattak Lentiben és térségében az alsó tagozatos tanulók dr. Csider Sándor költõvel, a szombathelyi Savaria Egyetemi Központ fõiskolai docensével.
A foglalkozásokon valóban megszólalt a Varázshegedû. A résztvevõk a szerzõ verseskötetébõl felolvasott mûvek dramatizálása közben, a gyermeki fantáziát szabadon engedve élvezték az egyÜtt eltöltött idõt. Az elõadót Rédicsen, Csesztregen, Lovásziban és a helyi általános iskolákban is nagy szeretettel fogadták és visszavárják.

Csider Sándor: Varázshegedû címû verseskötete, mely egyaránt szól gyermeknek-felnõttnek, könyvtárunkban megvásárolható. Szeretettel ajánljuk minden kedves érdeklõdõnek!

Lenti város 30 éves - Honismereti Vetélkedõ

Könyvtárunk Lenti várossá avatásának 30. évfordulója alkalmából többfordulós, levelezõs honismereti vetélkedõt hirdet a helyi általános iskolák 7-8., és a középiskolák 9-10. évfolyamos tanulóinak.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog új Esztendõt Kívánunk Minden Kedves Látogatónknak !


a könyvtár munkatársai

1970. január 01.

sdf

© 2020 Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti