lentikonyvtar.hu Városi Könyvtár Lenti weboldala
8960 Lenti Templom tér 5 vklenti@lentikonyvtar.hu +36 92 551 077 facebook.com/lentikonyvtar

Május 15-én a Kész helyi csoportjával közösen szervezett programsorozat második rendezvényén Varga Lászlóné dr. "Hitvilág és emberi sors a költészetben" címû elõadását hallgathatták meg vendégeink.

Hétfõ délután mesemondó kisdiákok érkeztek könyvtárunkba, akik tréfás- és csalimesékkel nevettették egymást és a közönséget. A jó hangulatban telt versenyen Vogl Mária, Gazdagné Hancz Erika és Német Józsefné értékelte a produkciókat.

Idén a zenei élet több jeles évfordulóját is ünnepelhetjük. Kétszáz éve született Richard Wagner, életérõl, munkásságáról februárban hallhattunk. 2013. április 23-án a Városi Könyvtár és a KÉSZ közös szervezésében Giuseppe Verdi születésének kétszázadik évfordulója alkalmából az olasz zeneszerzõrõl tartott zenerészletekkel és fotókkal színesített elõadást Balás Endre.

2013. április 18.

A Mûemléki Világnapot - április 18-át - az UNESCO nemzetközi mûemlékvédelmi szervezete, az ICOMOS kezdeményezésére 1984 óta ünneplik világszerte. Ehhez kapcsolódóan hallgathatták meg vendégeink 2013 április 17-én este a "Zala megye középkori várai" címû elõadást.

Idén április 13-án szombaton könyvtárunk adott otthont a József Attila Megyei Versmondó Verseny döntõjének.

© 2020 Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti