lentikonyvtar.hu Városi Könyvtár Lenti weboldala
8960 Lenti Templom tér 5 vklenti@lentikonyvtar.hu +36 92 551 077 facebook.com/lentikonyvtar
2012. október 12.

Lenti Város Önkormányzatánakpályázati felhívásaa mûvelõdési központ és a könyvtár elnevezésére

A pályázat célja: Lenti Város Önkormányzata a "Városközpont funkcióbõvítõ megújítása Lentiben” címû, NYDOP-3.1.1/A-2f-2009-0011 azonosítószámú pályázat keretében valósította meg a mûvelõdési központ és a könyvtár épületének felújítását."Nevezd el a megújult mûvelõdési központot és könyvtárat” – felhívással az önkormányzat célja az, hogy az intézményekhez méltó elnevezést találjon.
Várunk minden kreatív, az épület és a benne folyó munka fontosságához méltó ötletet.

Pályázhatnak: magánszemélyek és civil szervezetek

Pályázat jellege: nyílt

A pályázat benyújtásának módja: a pályázatot adatlapon kell benyújtani, mely igényelhetõ a mûvelõdési központban, a könyvtárban és az önkormányzat pénzügyi osztályán, vagy letölthetõ az önkormányzat honlapjáról. (www.lenti.hu)
A pályázatot zárt borítékban "Nevezd el a megújult mûvelõdési központot és könyvtárat” szövegrésszel kérjük benyújtani.

A pályázati adatlap letölthetõ itt! (az elõbbi szövegrészre kattintva az adatlap letölthetõ)

A pályázat leadásának helye: Lenti Város Önkormányzata
8960 Lenti, Zrínyi út 4.

A pályázat beérkezésének határideje: 2012. november 5. (hétfõ)

A pályázat értékelése, elbírálása: A beérkezett pályázatok közül a legötletesebb 5 új nevet Lenti Város Önkormányzati Képviselõtestülete a projekt honlapján (www.varosrehablenti.hu) szavazásra bocsátja és a legtöbb szavazatot kapott név alapján kerül elnevezésre a mûvelõdési központ és a könyvtár.

Eredményhirdetés: a Képviselõ- testület 2012. november havi ülésén. A nyertes pályázók jutalomban részesülnek.

Idén is csatlakozott könyvtárunk az Országos Könyvtári Napok október 1 -7. között zajló rendezvénysorozatához. Felnõtteknek szóló programjainkról az alábbiakban olvashatnak, míg gyermekeknek szervezett programjainkat és az ott készült fotókat a gyermekkönyvtár oldalán tekinthetik meg: www.gyerek.lentikonyvtar.hu

2012. október 5-én V. Kulcsár Ildikó író, a Nõk Lapja munkatársa volt könyvtárunk vendége. "Egy korty derû” címû estjén megtöltötték az olvasótermet a szép számmal – még a határon túlról is érkezõ – érdeklõdõk.

Október 4-én csütörtökön a Könyvtári Napok lenti programsorozatának keretében néptáncosok vették birtokukba az olvasóterem színpadát.

Kovács Zoltán tanár, fotós neve nem ismeretlen a könyvtárba látogatók elõtt.

© 2020 Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti